Emek İlkokulu
CANPOLAT MAH. EMEK KÜME EVLERİ EMEK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 52 SİVEREK / ŞANLIURFA

VİZYON

Bilgi Çağına uyarlanmış bir kurum olarak vizyonumuz; Öğrencilerimizin ; kendine güvenen ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan bireyler olmalarını sağlamak.

MİSYON

Misyonumuz ; Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorunluluk sahibi bireyler yetiştirmek için sevginin ve saygının, güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir yuva olmaktır.

Normal Öğretim

08: 00 - 13:20

Öğretmen servisi mevcuttur.

Uydu İnternet (VSAT)